Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10654/6438
Title: ¿Cómo potencializar las características endógenas de las mipymes colombianas para alcanzar su mejora continua?
Title in english: How to potentiate the endogenous characteristics of the colombian mipymes to reach his constant improvement?
Author: Pesca Barrios, Paula Patricia
Date: 2-Aug-2015
Site: Calle 100
Abstract: Las características endógenas de las mipymes colombianas, como una estructura organizacional simple, baja complejidad operativa, flexibilidad en el uso de la fuerza de trabajo, capacidad de adaptación, estrechas relaciones sociales, entre otras, no limitan sus procesos de mejora continua, sino que potencializan su capacidad de obtener resultados favorables.
Abstract: The endogenous characteristics of Colombian mipymes, as a simple organizational structure, low operational complexity, flexibility in the use of workforce, capacity of adjustment, narrow social relations, among others, they do not limit their continuous improvement processes, but that strengthen their ability to obtain favorable results.
Keywords LEMB: PEQUEÑA Y MEDIANA EMPRESA
PLANEACION ESTRATEGICA
Appears in Collections:Control Interno

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cómo potencializar las caracteristicas endógenas de las mipymes.pdf"Artículo completo"282.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.