Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10654/7704
Title: Análisis de la implementación de sistemas de seguridad y salud en el trabajo para los expendios cárnicos
Title in english: Analysis of the Implementation of Systems Safety and Health at Work for meat outlets
Author: Castro Pérez, Jessie Nicolas
Date: 9-Dec-2015
Site: Calle 100
Abstract: Un sistema de gestión en seguridad y trabajo, permite a las organizaciones organizar sus procesos y actividades logrando que las organizaciones reduzcan los accidentes de trabajo y enfermedades laborales. Esto a su vez obliga a que se adopten normas ocupacionales con el fin que el sistema se pueda ejecutar.
Abstract: A safety management system and work, enabling organizations to organize their activities making processes and organizations to reduce workplace injuries and illnesses. This in turn requires that occupational standards are adopted so that the system can run
Keywords LEMB: SALUD OCUPACIONAL
SEGURIDAD INDUSTRIAL
PRODUCTOS CARNICOS - CONTROL DE CALIDAD
Appears in Collections:Administración de la Seguridad y Salud Ocupacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CastroPerezJessieNicolas2016.pdf305.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.